Contact Stratego

Stel ons vragen

Een cruciaal onderdeel van ons werk is vragen stellen. Door vragen te stellen komen wij achter de uitdagingen die specifieke organisaties hebben. We beantwoorden dan ook graag de vragen die jullie hebben over onze organisatie! Contact Stratego dan hier, of chat met ons.

Andere organisaties die vragen hadden

De DNA-scan van onze kantoren in China gaf ons een interessant en waardevol inzicht in de bedrijfspsychologische opzet van Sennheiser. Onze strategische focus op waarden en mensen werd weerspiegeld in de DNA Scan-resultaten en tegelijkertijd leerden we waar we ons als management op moesten richten. De DNA scan is een waardevol hulpmiddel om de dynamiek van het bedrijf en de teams binnen het bedrijf beter te begrijpen.

Sennheiser China
Sennheiser Pierre Eloy | CEO

Wij waren erg onder de indruk van de heldere en gedetailleerde inzichten die de DNA scan ons heeft gegeven. Ook de persoonlijke en professionele manier waarop het team ons heeft geholpen om deze inzichten te gebruiken waren indrukwekkend. We hielden duidelijke en actiegerichte stappen over aan het eind van de sessies. Deze maken een groot verschil in de manier waarop wij veel aspecten van ons bedrijf aansturen. Wij raden Stratego Development erg aan.

BSUR Jan Rijkenberg | CEO

Stratego heeft ons met de DNA scan een flinke stap vooruit geholpen in het vaststellen van wat we goed doen en waar nog ruimte voor verbetering ligt. In een helder overzicht werden we met de neus op de feiten gedrukt: waar staan we als bedrijf, waar willen we heen en hoe kunnen we dat aanpakken.

Bohemian Birds
Bohemian Birds Michiel Stoffels | CEO

Wij hebben Stratego Development ervaren als een zeer energieke, betrouwbare en vooral kundige partner. Met hun unieke kijk op structuren, strategie, systemen en storytelling is het zeer plezier samenwerken en leerzaam om het DNA van je onderneming te doorgronden. Zo is ons logo nu groen en hebben we een sterke slogan die bij onze zingeving past. Stoqk International is klaar om de volgende stap te zetten door het deskundige advies van Stratego Development.

Stoqk International Tim Laarman | Founder

Dit jaar hebben we de DNA test van Stratego Development als startpunt aan onze strategische week toegevoegd. We zijn erg enthousiast over het resultaat en de inzichten die we hebben gekregen. De DNA Scan heeft onze fundering en identiteit in kaart gebracht waardoor we gemakkelijker strategische keuzes maken. Het heeft tegelijkertijd ook potentiële obstakels voor onze groei ambitie blootgelegd.

1421 Consulting Group Maxime Van 't Klooster | General Manager Beijing

De DNA Scan en met name de interpretatie van de uitkomsten hebben ons veel interessante inzichten gegeven. Alexander en Michael zijn goed op elkaar ingespeeld (niet verrassend als broers) en vullen elkaar hierdoor perfect aan (hun complementariteit daarentegen is wel verrassend). Ze hebben ons een mooie spiegel voorgehouden en helpen ons op die manier om te groeien als bedrijf én als persoon.

YourConnector Aleid Haenen | Partner