DNA workshop

DNA Workshop
"Voorbereiden op 10 keer groei"

Tijdens de DNA workshop bouw je aan de fundering. Het doel is om een helder inzicht te krijgen in je eigen DNA en gezamenlijk de eerste stappen te zetten om de fundering van je organisatie klaar te stomen voor gezonde groei. Samen met experts op hun vakgebied en een volledig verzorgde dag geven we je hopelijk de vragen om zelf tot de juiste antwoorden te komen. Uiteindelijk beantwoord je samen met het team de vraag: Welke voorbereiding is nodig voor 10 keer groei?

De Rol van de Directeur

Inzicht

Het begint met inzicht in je eigen organisatie. Naarmate de organisatie groeit heb je steeds minder zicht en grip. Net als de automobilist de auto niet begrijpt, begrijpen leiders vaak het bedrijf nog maar voor 4%. Hier brengen we samen verandering in. Vanuit de DNA en met verschillende oefeningen maken we een gedragen beeld van de huidige situatie.

Organisatie Fundering

Zichtbaar keuzes

We duiken gezamenlijk de zichtbare componenten van het DNA in. Welke keuzes zijn bewust of onbewust gemaakt over structuur, management en communicatie. Door samen met oefeningen aan de slag te gaan dagen we je uit om bewust te kiezen. Richt het bedrijf in zodat het past bij het DNA, leer van anderen en bepaal wat er moet gebeuren.

Kernwaarden in organisaties

Onzichtbare keuzes

Wat is de kern van het bedrijf. Welke impact hebben de cultuur, mensen en zingeving op de dagelijkse ontwikkelingen. Door de kern tastbaar te maken geven we de kaders om als organisatie door te groeien. Ga aan de slag met krachten, definieer de kernwaarden van de organisatie en leg deze kaders vast ter verduidelijking voor iedereen.

Het Belang van Strategie

Strategie

Strategie delft vaak het onderspit. Het zou dagelijks aanwezig moeten zijn, maar de realiteit is anders. Met veel energie worden strategieën gemaakt, en vervolgens zijn we alleen nog brandjes aan het blussen. Een geweldige strategie is volledig in lijn met je DNA en motiveert elke dag iedereen. Vanuit verschillende oefeningen en voorbeelden zet je de eerste stappen.

Meld je hieronder aan:

Door je gegevens via onderstaande vragenlijst achter te laten nemen we contact met je op over onze DNA workshop. We sturen je informatie over de prijzen, nodige voorbereidingen, eerstvolgende data en we beantwoorden eventuele andere vragen die je hebt. Voel je vrij om ons te benaderen via hello@strategodevelopment.com als je eerst nog een specifieke vraag hebt.