Onze diensten

Onze diensten

DNA staat bij Stratego Development centraal, waardoor onze diensten gebouwd zijn om organisatie DNA. Van organisatie DNA in kaart brengen tot het zoeken van experts die passen bij het DNA van de klant. Wij proberen een totaal oplossing aan te bieden zonder alles zelf te doen. 

Hieronder staan vier van onze diensten die wij aanbieden. Voor vragen over onze diensten, prijzen en andere zaken, neem dan vooral contact met ons op. 

Stratego Development heeft een DNA scan ontwikkeld om efficient een organisatie in kaart te brengen. De scan analyseert een organisatie op 8 verschillende aspecten. Deze aspecten bepalen het DNA van een organisatie en bieden een holistisch overzicht. 

De resultaten bieden een kijk in de krachten van een organisatie. Communiceert de organisatie goed? Zo ja waarom? Slaat de managementstijl goed aan? Spreekt de hiërarchische structuur de werknemers aan? Welke invloed heeft structuur op cultuur? 

Ook helpt de DNA scan om effectief alle uitdagingen van de organisatie in kaart te brengen. Daarmee is het voor de verantwoordelijken binnen het bedrijf gemakkelijk om prioriteiten te stellen. Het helpt te bepalen welke knelpunten eerst moeten worden opgelost. 

Neem de gratis DNA-scan af om een idee te krijgen.

 
 

Met de DNA scan helpen wij organisaties om effectief en snel kennis te vergaren. Met de blauwdruk van de organisatie als fundering is het bepalen van je strategie makkelijker geworden. Bij Stratego Development helpen wij ondernemers om stil te staan en een strategie te vormen die past bij de organisatie. 

Niet door middel van een standaard sessie op de hei, maar met een op maat gemaakte werkwijze die ook past bij het DNA van de organisatie. We helpen grote doelen te vormen, en prioriteiten te stellen. Het is onze passie om organisaties voor te bereiden op de toekomst en groei te creëren. 

Wij geloven in wat wij doen. Maar we weten ook waar andere mensen beter zijn. Daarom koppelen we graag specifieke vraagstukken aan specifieke experts. Op basis van het DNA van de klant, zoeken wij naar dienstverleners die passen bij de klant.

DNA matching is voor ons iets natuurlijks. Wanneer wij in een van de eerdere fases ontdekken dat er experts nodig zijn, zullen we direct een zoektocht starten naar de ideale match. Doordat we de beste DNA match zoeken is de slagingskans van de implementatie groter. 

Waar mogelijk en gewenst, begeleiden we de organisatie in de groei. Wij zijn gezonde groei managers die vanuit het DNA van een organisatie zorgen voor de juiste focus. 

In iedere organisatie proberen we gezonde groei te realiseren. Door duidelijk vast te leggen waar groei gewenst is, de juiste aanpak op individueel niveau en een strak overzicht van de aanpassingen durven we groei te beloven. 

Om organisaties op de lange termijn te helpen, hebben we een DNA abonnement ontwikkeld. Het abonnement is een jaarlijks terugkerende scan die de ontwikkelingen binnen de organisatie vertalen naar DNA groei.  Welke stappen heb je genomen afgelopen jaar en hoe is dit terug te vinden in je DNA? Welke invloed hebben de strategische keuzes en acties gehad op je ontwikkeling en hoe verhoudt dit zich tot de groei van je organisatie. 

Het abonnement geeft inzicht in verschillende ontwikkelingen op het gebied van medewerker verloop, binding van personeel, uitwerking van strategie, etc. 

Tegenwoordig is het extra belangrijk om het DNA ook van afstand goed te houden. Wij helpen met onze virtuele DNA sessies om organisaties vanuit thuis te blijven bouwen aan het DNA en de strategie. 

Met een gratis DNA scan leggen we de fundering voor een efficiënte halve dag virtueel samenwerken. We bouwen korte termijn actieplannen en lange termijn aanpassingen van de strategie. 

Hierdoor zorgen we er samen voor dat de verbinding naar de mensen thuis en de organisatie blijft bestaan. Daarnaast hebben we vooral veel plezier samen in het werken vanuit thuis. 

DNA-scan bij veranderingen

Bij organisaties die (gaan) veranderen lossen we een actief probleem op. Met de DNA-scan van Stratego Development helpen we organisaties met verandering. De DNA-scan creëert rust in een hectisch moment.

Wij helpen bij

  1. Fusies en overnames: Breng het DNA van twee (of meer) organisaties in kaart en vergelijk voor- en achteraf de ontwikkelingen in het DNA. Hierdoor brengen we potentiële problemen in kaart. Daarnaast geven we inzicht in de voortgang als het project is afgerond.
  2. Snelgroeiende organisaties: Een organisatie die hard groeit, verandert snel. Door onze DNA-scan help ik rust in de organisatie creëren. Alle mogelijke groeipijnen worden blootgelegd en de organisatie krijgt grip op de veranderingen. Hierdoor maakt de organisatie de juiste keuzes en wordt schaalbaar groeien mogelijk.
  3. Reorganisaties: Wanneer een organisatie een (financiële) problemen heeft, brengen wij de ruimte voor groei in kaart. Met de scan helpen we organisaties de rust te bewaren en vandaar nieuwe groei te vinden.

Doordat we het DNA van een veranderde organisatie in kaart brengen adviseren we op basis van data. Data die ons inzicht geeft in alle aspecten van een organisatie. Van cultuur tot structuur. Van leiderschap tot communicatie. Van zingeving tot strategie.

Vervolgens bepalen we samen met de organisatie de belangrijkste focus gebieden en stippelen we de strategie uit om de obstakels te overkomen.

Wij helpen organisaties gezond groeien. 

Wie zijn je voorgegaan?

Stratego heeft ons met behulp van de DNA scan op een professionele, actiegerichte en plezierige manier, strategisch een stap verder geholpen!

Innovation Booster Wouter Roosjen | Partner

De DNA scan is een waardevol hulpmiddel om de dynamiek van het bedrijf en de teams binnen het bedrijf beter te begrijpen.

Sennheiser Pierre Eloy | CEO

We hielden duidelijke en actiegerichte stappen over aan het eind van de DNA sessies.

BSUR Jan Rijkenberg | CEO

Stratego heeft ons met de DNA scan een flinke stap vooruit geholpen in het vaststellen van wat we goed doen en waar nog ruimte voor verbetering ligt.

Bohemian Birds Michiel Stoffels | CEO

Stoqk International is klaar om de volgende stap te zetten door het deskundige advies van Stratego Development.

Stoqk International Tim Laarman | Founder

De DNA Scan heeft onze fundering en identiteit in kaart gebracht waardoor we gemakkelijker strategische keuzes maken.

1421 Consulting Group Maxime Van 't Klooster | COO

Stratego Development heeft ons een mooie spiegel voorgehouden en helpen ons op die manier om te groeien als bedrijf én als persoon.

YourConnector Aleid Haenen | Partner

Meer informatie nodig over onze diensten?