Over Stratego Development

Over Stratego Development

Bro-Founders

Bro-Founders Alexander en Michael. Dat zijn wij. Als broers zijn wij letterlijk verbonden door DNA. Nu zetten we het ook figuurlijk in om verbinding in de wereld te realiseren. DNA ontdekken en begrijpen helpt ons in deze missie omdat we daarmee meer begrip onder mensen en tussen organisaties creëren.

Als familiebedrijf zijn we opgericht vanuit de passie voor organisatie DNA en strategie. Wij begeleiden organisaties om zichzelf te ontdekken en daar de best passende strategie bij de vormen. Binnen ons bedrijf staan we voor de volgende waarden: 

Werk als familie.

Als familiebedrijf klinkt dit voor de hand liggend. Toch geloven wij dat iedereen altijd moet zorgen voor zijn of haar familie. Want familie staat klaar voor elkaar. Daarnaast zorgen we ook voor de familie binnen Stratego Development. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt en klaar staat voor elkaar.

Verbinden geeft energie.

Of het nu gaat om vrienden, onbekenden of connecties. Wij vinden het gaaf om mensen aan elkaar te verbinden. Het maakt ons niet uit of we je al kennen, als we je kunnen helpen dan doen we dat. Als we in gesprek zijn met mensen of organisaties roepen we al snel: "dan moet je eens met die gaan praten".

Bouwen op krachten.

Wij zijn van nature positief. Dat betekent dat we graag uitgaan van de krachten van een persoon. We zoeken graag naar de individuele drijfveren en proberen mee te denken hoe iemand dit succesvol kan maken. Voor iedereen is er een eigen route naar succes.

Vragend naar antwoorden.

Wij zijn overtuigd dat alle klanten het antwoord al weten. Ons werk bestaat uit het stellen van de juiste vraag. Vragen stellen zit namelijk in ons DNA. Hierdoor blijven we nieuwsgierig en vallen we niet snel in de valkuil van aannames. Het liefst horen we in elk gesprek: "Goede vraag"

Verandering ter verbetering.

Wij dagen organisaties uit te veranderen voor verbetering, niet te veranderen voor verandering. Daarom zijn we dit bedrijf ooit begonnen. Tegelijkertijd gaan we zo ook met elkaar om. We dagen elkaar uit om scherp te zijn op gedrag en groei. Verandering moet wel leuk blijven.

Ons Werk

Wij onderbouwen intuïtie met data. Onze scan geeft een uniek beeld van een organisatie in kaart waar alle componenten duidelijk uitgewerkt zijn. Daarnaast is het werk dat we doen altijd persoonlijk. Wij geloven niet in een presentatie op de plank, dus reiken we ook altijd mogelijkheden aan om groeipijnen op te lossen of te vermijden op basis van het DNA.

Daarmee helpen we organisaties gezond groeien. Vanuit DNA.

Vragen voor ons?